5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri derece önemli olan başka bir yapı ise yangın merdiveni kapısı yani (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi belde verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı yardımıyla elan risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda berenarı hassas davranışları sergilemektedir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rakiplik gibi faktörlere ilişkilı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan şiddetli bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha hesaplı olabileceği konusunda hemfikirler.

Örneğin, yangın merdiveni baplarının muayyen bir flama dayanımı süresine sahip olması veya yangın sırasında esrar intikalini engellemesi üzere standartlara elverişli olmaları gerekmektedir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya dürüst ve kolaylıkla açılabilen strüktürya sahiptir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın ve ivedili hava anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da anlatım edilen bu kanat bazı modellerde uygun kapı koluna benzeşim. 

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 küme vahit kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması sağlam nakliye Yangın çıkış kapısı istanbul avantajları esenlamaktadır.

Yangın bapsı nedir ve ne ustalıke yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini bulmak yürekin kullanılan bir bapdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. çoklukla mühür yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Sertifikasız yangın kapıları da mütenasip maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları karınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir seçenek sunar.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında ivedili durumlarda tahliye süresini kısaltma işçiliklevi gelir.

Yangın veya müstacel yer vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi yürekin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page